Google Adsense

söndag 28 september 2008

Alex

Är en stockholmare som heter Tony Alexander och är 23 år. Han har sedan 7 års ålder jobbat med musik och håller just nu på att jobba med sitt nya album. Alex släpper sina skivor på egen label och trivs bra med detta då han inte har några planer på att bli signad av ett större skivbolag. Tony studerar ekonomi när han inte jobbar med sin musik och han jobbar med ett eget företag där han bl a startat upp en tv kanal för Uppsala.

Alex har inte så många svenska fans utan majoriteten av hans fans finns i utlandet däribland Usa, Frankrike och öststaterna. Han är mest marknadsförd i utlandet och där spelas hans musikvideor på bl a Kanadas musikkanal BPM TV. Han har även uppträtt på NRJ In The Park och varit förband till artister som Latin Kings, Dhani, Snook, Tess & Melody Club.

”Past, present & future” som hans tidigare skiva från 2006 heter innehåller klassisk eurodance från 90 talet. Den nya skivan kommer heta ”Self Control” och kommer släppas i december 2008 och den kommer innehålla både modern house och klassisk eurodance + dub roots.

På den nya skivan kommer Marwa Chebil och Mikael Säfvestad, båda kända från Idol, att medverka. Skivan kommer att finnas till försäljning som digitalt på de flesta nätbutiker (I-Tunes, Msn music, cdon.com mm.) och som fysisk cd-skiva man hittar på den officiella hemsidan.

Här ska ni få ett smakprov från det kommande albumet med låten Quench My Desire som handlar om människors svaghet för begär, missbruk och lust. Det är en bra låt med riktigt skönt sound där jag tycker att man tydligt hör Alex och hans stil med influenser från house och eurodance. Omslaget till låten ser ni till höger ->

Här kan ni även få höra I’m Burning som jag också tycker är en bra låt med det där härliga beatet.

Efter att albumet släppts så ska han åka på en mindre turné där det inte är några datum inbokade men de flesta spelningarna kommer hållas i Stockholm. Fram tills detta får ni hålla till på dessa länkar:

Officiella Hemsidan
My Space
Låtar på Youtube:
I’m Gonna Make You Mine
Don’t Need Your Love

Inga kommentarer: