Google Adsense

torsdag 18 september 2008

Angående röstningen

Jag behöver nog förklara hur röstningen går till.

Ni tittar och lyssnar på låtarna i listan, välj ut de 3 bästa låtarna! De 3 låtarna ni väljer får 1 poäng för 1 röst. Ingen mer poäng om de skulle röstas som "nummer 1" utan alla 3 får lika många poäng.

Sedan tittar ni och lyssnar på låtarna som är veckans bubblare, välj 1 låt, den bästa bland bubblarna. I och med att det är mindre alternativ att välja mellan när man väljer bubblare så får låtarna ½ poäng för 1 röst.

Sedan är det väldigt välkommet att lämna in ett nytt bidrag om ni saknar någon låt i listan. Skriv då alltså 1 eller 2 låtar som ni vill ha in på listan. Alla nya låtar läggs in som bubblare nästa vecka (dock högst 5 bubblare per vecka, resten sparas tills de blir bubblare veckan därpå) och har då chansen att röstas in i listan.

Så att rösta på en bubblare bland de 3 bästa i listan gynnar inte någon. Man får välja 3 låtar ur listan och 1 bubblare.. Att i sin röstning skriva: 1:a låt nr ett, 2:a bubblare nr 2, 3:a låt nr 11; ger inte bubblare nr 2 mer poäng och att den klättrar högre i listan, inte heller får låt nr 1 högre poäng än låt nr 11 - utan alla låtar från listan får 1 poäng för varje röst och varje bubblare för ½ poäng för varje röst.

Inga kommentarer: