Google Adsense

måndag 22 september 2008

Frida Fröjd

Frida som egentligen heter Andersson i efternamn är en 17-åring från Uddevalla som har hållit på med musik på något sätt så länge hon kan minnas. Men det var för tre år sedan som hon började producera sin egen musik. Hon går sista året på gymnasiet i Uddevalla med inriktning på musik så syssla heltid med musiken är inte möjligt. Hon kan annars sitta dagarna i ända och skriva musik medans andra dagar kan gå sämre, det beror mycket på vilket humör hon är.

Hon har spelat in mycket med rappare runt om i landet men har den senaste tiden börjat göra mer egna låtar. Hon har precis släppt en ny låt med rapparen Emilush från Landskrona som heter ”Den som söker finner svar”. Låten finns att lyssna på både på Emilush hemsida och på Fridas myspace.

Frida har inget skivkontrakt men hon slutar aldrig hoppas. Under tiden har hon haft en del spelningar runt omkring hennes trakter Uddevalla men hon vill gärna ut och spela mer.

Här är länken till Frida Fröjds My Space där det även finns mer låtar att lyssna på.

Jag gillar Fridas röst och tycker hon är en väldigt talangfull sångerska som jag hoppas når långt. Och visst har hon chansen då hon fortfarande är väldigt ung.

Inga kommentarer: