Google Adsense

torsdag 30 oktober 2008

KlubbToppen v. 43 - Bubblare nr 4

Ferry Corsten - Radio Crash

Ferry Corsten är född 1973 i Rotterdam, Holland. Han är en av de bästa dj:s i världen enligt DJ Magazine, just nu 6:a på den listan. Och han ses kontinuerligt som en av världens topp 5 så det är ingen frågan om att detta är en dj i största kaliber.

Ferry startade väldigt tidigt i sin karriär då han bara var 16 år när han släppte sitt första verk men började officiellt jobba som musiker när han var 27 år. Corsten har använt väldigt många alias under sin karriär och för att bara nämna några är: Moonman, Party Cruiser, Kinky Toys, Skywalker, System F, Zenithal, Fernick, Gouryella. Vimana & Veracocha de mest kända.. För mer alias klicka här.

Låten Radio Crash är den senaste singeln från Ferry och kommer från den kommande skivan Twice In A Blue Moon som släpps den 1:a november. Många dj´s runt om i världen har redan spelat denna låten och hjälpt Corsten med reklam för den nya skivan, några av de är: Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk & Above & Beyond.

Han gör många spelningar där det är flera tusentals i publiken och han har ett fullspäckat schema. Hans nästa spelning är Ahoj, Rotterdam nu den 1:e november för att sedan åka till Gaudi, Ryssland för en spelning den 7:e. Han spelar varje vecka på radio i hans egna show, Corstens Countdown. Nyligen hjälpte han även "The Killers" och göra en remix på deras senaste singel, Human.. Den väntar jag med spänning på att få höra.

Länkar:
MySpace
Officiella Hemsidan

Inga kommentarer: