Google Adsense

söndag 7 december 2008

Laurent Wolf till Sverige

Vår etta i KlubbToppen kommer alltså till Sverige och Stockholm på onsdag den 17:e december. Det är Stureplansgruppen som tillsammans med Red Bull och Energy At The Club som lyckats få hit den franske producenten och dj:n för exklusiv spelning på Le Bon Palais.

Stureplansgruppens marknadschef Stephanie af Klercker ser verkligen fram emot fransmannens besök och hon är övertygad om att det kommer att bli en succé:

- Laurent Wolf är det hetaste namnet i housevärlden just nu och jag räknar med att det kommer bli ett otroligt tryck när han besöker Le Bon Palais den 17 dec.

Laurent Wolf som föddes i Toulouse 1971 hade sitt stora genombrott med superhiten ”Saxo” som år 2003 blev flitigt spelad på alla världens klubbar. Det här året är det låten ”No Stress” som slagit igenom och varit en absolut hit på klubbarnas dansgolv.

Efter att ha lyssnat på en del av hans låtar måste jag bara säga att det finns en stor potential hos denna producent då jag verkligen tycker om ”Seventies” och ”Wash My World” som ni kan lyssna på Laurent Wolfs My Space.

Vill du gå på hans första spelning i Sverige så kostar en biljett 150 kr och du måste vara över 20 år. Vill du ha mer info och boka din biljett kan du göra det här.

Länkar
My Space
Officiella Hemsidan
Stureplan.se

Inga kommentarer: