Google Adsense

söndag 14 december 2008

STÖD MUSIKHJÄLPEN 2008


Jag sitter och kollar på musikhjälpen 2008 som sänds live på SVT2 fråm Malmö i en "glasbur" vid Gustav Adolf Torg. Tanken med detta är att de ska sända live nonstop från den 13 dec. kl 19:10 till den 19dec, kl 19:10 då får att samla in pengar till flyktingar som behöver hjälp runt om i världen. Då samtidigt ska de också mat strejka då de enbart får dricka vatten.

Programledare/radiopratarna Ehsan Noroozi, Kitty Jutbring och Henrik Torehammar sänder live i P3, Din Gata, Svt " och på webben: sr.se/musikhjalpen

Man kan sms.a in och önska låt och samtidigt skänka pengar till musikhjälpen. Vilket jag tänkte göra :) lite kan bidra till mycket! U should do the same.

2 kommentarer:

Joonas sa...

Gillar sådana här tillställningar! Grymt bra initiativ, önska en låt nu ALLA!

edion sa...

Absolut ett grymt initiativ. Undra vad vi skulle kunna samla in om alla bloggare går ihop och försöker få sina läsare att smsa in och önska låtar till 72955. Nu kommer vi aldrig få veta det men om man skriver en kommentar när man gjort det kanske man kan räkna ut vad sveriges bloggare har bidragit med. Vad säger ägaren av denna blogg och alla läsare visst hänger ni på?