Google Adsense

onsdag 10 december 2008

TOOTI

År 2000 kom den numera 22-årige Taher från Egypten till Kristianstad, Skåne. Det är egentligen bara hans föräldrar som känner till namnet Taher då han annars heter Tooti. Hans mamma är egyptisk och hans pappa är svensk.

Han har sysslat med musik ganska länge och har varit i tidningar fem gånger. Han spelar även dj för att tjäna extra pengar och spelade hos sina vänner när de hade fester eller liknande. Musik blev mer på allvar när han flyttade till Sverige. Han är för tillfället osignerad och då gör han allt själv. Något som han säger inte kostar så mycket men tar mycket tid.

Han älskar allt som har med konst att göra då han även läser fotografi och mode/design, han gillar modevisningar som han går på ibland. Då hans senaste album är klart gjorde han en Art tävling på sin MySpace sida där man kunde vinna albumet.

Albumet heter Tooti Club och det släpptes 1:a december. På skivan finns det 10 låtar och han lyfter fram låtarna Wanna Be & Cyborg Factory. Låtarna Wanna Be & Bye Bye kan ni lyssna på hans myspace. Låten Cyborg Factory har vi fått äran att exklusivt få bjuda på här.

Han har två spelningar inbokade och den första äger rum i Kairo den 28 december. Sen finns det redan klart för en spelning den 12:e november i London nästa år.

Länk:
Myspace

3 kommentarer:

oldgunman sa...

roligt roligt, alltid kul med ny musik... jag har kollat in hans myspace och måste säga att bra musik han gör. kanske inte den musiken jag lyssna på men hans musik är bra...

Angeln_PL sa...

Ja visst är det.. Finns ett avsnitt på denna bloggen om "ny" musik. Kommer mer av den varan.. Fortsätt titta in hit!

Anonym sa...

Absolut en av Sveriges starkaste talanger tror jag. Så himla skönt o se såna unga råa talanger som verkligen vågar gå sin väg och skapar annorlunda musik o ljud.
hoppas man får se mer av honom i framtiden.